Veslač

SKILLROW je naprava narejena za kardiovaskularne treninge in treninge moči.

Skillrow je naprava narejena za kardiovaskularne treninge in treninge moči, ki omogoča vaje osredotočene tako na tehnologijo kot na športne rezultate. Ker so veslaške naprave priljubljena izbira kardio opreme, je naš Skillrow narejen z namenom, da zagotavlja maksimalno udobje, vključno z doseganjem najboljših rezultatov.

Technogym veslaške naprave uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki združuje inovativne in transformacijske rešitve, da bi vaše treninge dvignili na še višjo raven. Inovativna tehnologija odlikuje napravo SKILLROW z prilagoditvijo programa vadbe, ki vam omogoča, da se osredotočite na kardiovaskularni trening ali trening moči. Naše veslaške naprave so izdelane tako, da zagotavljajo pristno doživetje veslanja s tekočo obremenitvijo vendar z visoko ravnjo udobja, ki pa je popolnoma drugačno kot pri tradicionalnih ergometrih, zaradi česar je obremenitev tekoča in obenem ohranja visoko raven udobja.

Da bi izboljšali vašo kardio formo in moč, odkrijte celoten spekter Technogymove opreme za trening zgornjega dela telesa, katera je zasnovana tako, da omogoči pridobivanje rezultatov na inovativen način.