MYCYCLING™

Prvič do sedaj, Vam inovativni produkt za kolesarki trening v zaprtih prostorih, Mycycling, predstavlja TNT (Technogym Neuromuscular Training), sistem ki je
patentiran s strani Technogym-a in ki bo za vedno spremenil Vaš način treniranja. S treningi, ki trajajo med 40-70 minutami, TNT konstantno menja ritem in moč obračanja pedal in s tem aktivira kratka in dolga mišična vlakna, s ciljem biti močnejši in hitrejši na cesti.

Set za montažo, 11 redni zobnik (12-23), napajalnik in držalo za pametni telefon. Set za montažo omogoča montažo koles z zadnjim razmakom med vilicami širine 130, 135 in 142 mm.
Cena ne vključuje kolesa!

POKLIČITE NAS

+386 (0)31 382 796

ZNAČILNOSTI

mycycling_secondaryfeature_04_2

TEST ZA UTRJEVANJE PRAGU ZMOGLJIVOSTI

Utrdite in izboljšajte Vaš anaerobni prag s pomočjo Technogym Maximal Testa ali z FTP (Functional Threshold Power) testom.

mycycling_secondaryfeature_05_2

PO STOPINJAH ZMAGOVALCEV

Zahvaljujoč aplikaciji Mycycling trenirajte na nekaterih najprepoznajvnejših vzponih v Evropi: Stelvio, Ghisallo, Col de l’Alpe d’Huez, Col du Galibier i Col de l’Izoard

mycycling_secondaryfeature_06_2

MOČ NATANČNOSTI

Senzor obratnega momenta odčitava Vašo direktno moč z natančnostjo +/-1%, medtem ko optični čitalci analizirajo gibanje in simetrijo vrtenja pedal v vsakem trenutku.

mycycling_secondaryfeature_07

ENAK OBČUTEK KOT NA CESTI

Zahvaljujoč inovativni zasnovi vztrajnika in cestnega učinka s sistemom Road Effect System, je občutek pedal in vztrajnosti, kot da se vozite po cesti oziroma kot da ste na poti.

mycycling_secondaryfeature_08

VEČJA STABILNOST NA KOLESU

V aplikaciji Mycycling boste našli tudi telesne vaje, katere Vam bodo pomagale okrepiti zgornji del telesa in s tem izboljšati učinkovitost vrtenja pedal in samega kolesarjenja.

mycycling_secondaryfeature_09

HITREJE PRIPRAVLJENI ZA TRENING

Z Mycycling-om ste pripravljeni na trening v 2 minutah zahvaljujoč sistemu Quick Lock (v procesu patentiranja), enostavnemu upravljanju in majhni teži (samo 18kg). Saj veste – vsaka minuta šteje tudi ko se pripravljate na sam trening.

Poglejte video

TEHNIČNI PODATKI

Teža (kg / lbs)
18 / 39,7

Maksimalna moč (watt)
2100 w

Prenos
Zobati jermen za manjšo izgubo energije

Dimenzije (sklopljeno)
570 x 280 mm

Maksimalna moč (watt)
2100 w

Prenos podatkov
Bluetooth & ANT+

Dimenzije (razprto/odprto)
570 x 830 mm

Natančnost merjenja moči
+/-1%

Vztrajnik
5 kg

Material
Iz litega aluminija

Moč merjenja
Direktno

Obremenitev
Magnetna