SKILLRUN™

SKILLRUN presega vsa pričakovanja kadar je v vprašanju tekalna steza. To je prva tekala steza, ki je dizajnirana tako, da zadovolji najbolj zahtevne treninge vrhunskih športnikov in zahtevnih ljubiteljev fitnesa. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu MULTIDRIVE TECHNOLOGY, je omogočena vadba na Skillrun-u v kombinaciji kardio treninga, kot treninga moči na eni napravi.


 

ZAKAJ JE SKILLRUN EDINSTVENA TEKALNA STEZA

 


MULTIDRIVE TECHNOLOGY™

 

SKILLRUN s svojimi značilnostmi in dovršenostjo postavlja nove standarde, ki odgovarjajo potrebam vseh tekačev, od šprinterjev do maratonskih tekačev in triatlonskih tekmovalcev.

Inovativna MULTIDRIVE TEHNOLOGIJA omogoča uporabnikom steze kombiniran trening klasičnega teka in teka z uporom na isti napravi in s tem popolnoma zajame oba treninga.

HITROST

Povečajte moč in hitrost s pomočjo PARACHUTE TRAINING-a.

MOČ

Povečajte eksplozivnost in hitrost s pomočjo SLED TRAININGA

OKRETNOST

Izboljšajte neuromuskulatorno kondicijo z agilnimi vadbami in CADENCE TRAINING-om

VZDRŽLJIVOST

Izboljšajte vzdržljivost s pomočjo BIOFEEDBACK-a.


Trening profesionalnih športnikov za zlato medaljo od leta 2000 dalje

 

Technogym je tako rekoče dobavitelj fitness opreme na zadnjih 6 Olimpijskih igrah (Sidney 2000 – Rio 2016) in partner najboljših svetovnih ekip in športnikov.

Technogym se je s svojo kvaliteto in inovativnostjo pozicioniral kot standard pri pripravah profesionalnih športnikov v preko 100 različnih disciplinah.


HITROST

 

Povečajte moč in hitrost s pomočjo PARACHUTE TRAINING-a (trening simulacije s padalom). Ekskluzivni Technogym trening in PARACHUTE TRAINING KIT (kit za trening simulacije s padalom) reproducirajo enak občutek teka, kot če bi tekli s padalom za seboj v optimiziranih pogojih. Na začetku je upornost nična, s pospeševanjem teka, pa se le ta povečava.

PARACHUTE TRAINING je idealen za trening hitrosti z uporom.


MOČ

 

Povečajte eksplozivnost in hitrost s pomočjo SLED TRAININGA (trening potiska sani). To je ekskluzivni trening Technogym-a, ki zelo prepričljivo simulira enak občutek, kot potisk sani z utežmi na travi.

Upor je na začetku potiskanja velik, a se zmanjšuje in postaja konstanten s povečevanjem hitrosti.


OKRETNOST

 

Izboljšajte neuromuskulatorno kondicijo z agilnimi vadbami in CADENCE TRAINING-om (trening kadence).

Širša tekalna površina vam omogoča, da izvedete več smerno vadbo in menjavo ritma v popolni varnosti in udobju.


VZDRŽLJIVOST

 

Izboljšajte vzdržljivost s pomočjo BIOFEEDBACK-a. Ekskluzivna interaktivna tehnologija Technogym-a sledi in beleži vaše osnovne parametre med tekom v realnem času in vam posreduje povratne informacije na ekran, kar vam omogoča izboljšanje svoje pripravljenosti.

Več podrobnosti o Skillran-u…

skillrun traka za trcanje