TECHNOGYM®

SKILLBIKE

Edino stacionarno sobno kolo z dejanskim prestavljanjem, ki vam omogoča, da doživite vznemirjenje in izzive kolesarjenja kot na prostem, neskončne virtualne poti za raziskovanje, natačne dragocene povratne informacije za izboljšanje vaše moči in učinkovitosti, tekmovalnost s prijatelji in še mnogo več.

PREĐITE NA PRAVU VOZNJU!

Ali boste prišli na zadnji hrib? Ali se lahko prebijete pred vašega zadnjega tekmovalca in se še bolj lotite izziva? Težko je, če se ne občuti kot prava stvar, v kolikor ne prestavite v pravo prestavo na “pravi” cesti in se peljete po resničnih poteh, skupaj z resničnimi spremljevalci.
Čas je, da sprostite svoj atletski potencial. Čas je, da preidete na resnično kolesarjenje.


 

ZAŠTO JE SKILLBIKE JEDINSTVEN

 


PRVO STACIONARNO KOLO Z REALNIM PRESTAVLJANJEM

 

Soočite se z najtežjimi vzponi, z najbolj naravnim zaveznikom katerega koli kolesarja. S prestavljanjem lahko kolesarji preprečijo spremembo upora in ohranijo pravilno moč in kadenco za največjo učinkovitost. Konzola prikazuje trenutno prestavo in prestavno razmerje v realnem času.

MULTIDRIVE TEHNOLOGIJA

Prestavljanje je ključnega pomena za tehnologijo Multidrive, ki omogoča kolesarjem, da preidejo s treningov, ki temeljijo na moči, na simulacijo treninga vzpenjanja. Povečajte svojo moč in vzdržljivost ter povečajte učinkovitost na nov, privlačen način.

DIZAJNIRAN IN OBLIKOVAN ZA OBČUTEK REALNE VOŽNJE

 

Uživajte v istem občutku kot kolesarjenje na prostem s SKILLBIKE’S RIDING DESIGN, ki reproducira biomehaniko zunanjih koles. Okvir in krmilo sta zasnovana za različne položaje vožnje in drže na kolesu: cestna, časovna in gorska kolesa.

SISTEM ROAD EFFECT

 

Ko se vozite na prostem, sta teža in poganjanje zelo pomembna dejavnika. Patentirani ROAD EFFECT SYSTEM omogoča SKILLBIKE kolesu odzivanje na podlagi teh in drugih parametrov, kar zagotavlja najbolj realističen in oseben občutek.

POPOLN NOTRANJI TRENAŽER

Zberite vse ustrezne podatke, ki jih želite spremljati. Izberite med različnimi v naprej določenimi potmi, testi in vadbami, ki jih želite trenirati, sinhronizirajte z aplikacijami drugih proizvajalcev in raziščite prave poti. S svojo pametno konzolo, SKILLBIKE omogoča treninge za rekreativne, napredne rekreativne in profesionalne športnike.

VSE INFORMACIJE NA EKRANU

Vgrajena 7-palčna LCD-barvna konzola vam ponuja vse podatke, ki jih potrebujete za spremljanje vožnje v realnem času.

OBDAJTE SE Z ZMOGLJIVOSTMI

 

Zahvaljujoč tehnologiji PEDAL PRINTING ™ vam SKILLBIKE ™ omogoča neprekinjeno vizualno povratno informacijo o krožnosti in simetriji vašega vrtenja pedal, pri različnih prestavnih razmerjih, za izboljšanje učinkovitosti. Pri vsakem vrtenju pedala, se simetrija navora med desno in levo nogo analizira in poroča v realnem času.

POVRATNE INFORMACIJE V REALNEM ČASU

 

Povečajte učinkovitost vožnje s povratnimi informacijami v realnem času o kadenci (Cadence), moči (Power), hitrosti (Speed), razdalji (Distance), naklonu (Gradient), srčnem utripu (Heart Rate), prestavi (Gear) in prestavnem razmerju (Gear Ratio).

PREMAGAJTE SVOJE CILJE

 

Konzola prikaže vaš profil vožnje s hitrostjo, naklonom in nameni, da vas pripravi na prihajajoče spremembe. Izmerite svojo uspešnost glede na ciljni cilj ali vaš najboljši čas.

IZBOLJŠAJTE SVOJO VOŽNJO

SKILLBIKE ™ vam omogoča svobodno izbiro ciljnih vaj in poti, ki ustrezajo vašim ciljem. Trenerji lahko izdelajo tudi namenske treninge z uporabo metode Technogym Neuromuscular Training ™ in aplikacije Prescribe.

REALNE POTI

Občutite navdušenje gorskih cest in poti. Uvozite želene Strava poti na Skillbike konzolo. Uživajte v navdušenju vožnje z Zwiftom, medtem ko tekmujete s prijatelji po vsem svetu ali povežite vašo Garmin napravo.

OSVOJITE NASLEDNJI VRH

 

Ne glede na to ali trenirate za ciljno razdaljo ali nadmorsko višino ali pa želite voziti novo pot, sedite in se podajte s SKILLBIKE ™-om na nove avanture. Izbirate lahko med vnaprej nameščenimi potmi ali uvozite svoje iz STRAVA aplikacije.

PRIŽGITE SVOJO STRAST

 

Uživajte v virtualnih področjih ZWIFT®-a in tekmujte s kolesarji po vsem svetu. Vsak dan odkrivajte nove dogodivščine z neskončnimi potmi STRAVA®. Sledite svojim treningom brezhibno, z napravami GARMIN®, v zaprtih prostorih in na cesti.