PROWELLNESS

Podjetje PROWELLNESS, ustanovljeno leta 1991, je ekskluzivni distributer fitnes opreme priznanega italijanskega proizvajalca Technogym za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Črno Goro ter Bosno in Hercegovino. Osnovna dejavnost podjetja Prowellness je projektiranje, inženiring in prodaja fitnes opreme za:

– Fitnes centre in rekreacijske studije,

– Športne centre, klube in športna društva,

– Hotele, velnes in SPA centre,

– Medicinske centre in centre za rehabilitacijo,

– Javne objekte in korporativne klube,

– Zasebne objekte in stanovanjske komplekse.

Naša vizija je promocija velnesa kot združevanja fizične aktivnosti, uravnotežene prehrane ter zdravega duha v vseh življenjskih obdobjih.

Naše poslanstvo je omogočiti doseganje optimalnega fizičnega in psihičnega ravnovesja v vsakodnevnem življenju uporabnikov naših izdelkov. Ponujamo kakovostne in inovativne rešitve, ki lahko uporabnikom naših izdelkov pomagajo do do bolj zdravega in kakovostnega življenja.

PROWELLNESS “AFTER SALES” – SERVIS IN PODPORA

Razvejana mreža podjetja Prowellness v celotni regiji, z izkušenim timom s strani Technogym-a pooblaščenih in certificiranih serviserjev, je zagotovilo, ki izkazuje, da je Prowellness zaupanja vreden partner tudi v po-prodajnih aktivnostih.

pwdesign

PROWELLNESS DESIGN STUDIO

Naš tim izkušenih arthitektov in oblikovalcev prisluhne vašim željam, vam pomaga pri projektiranju in lahko ponudi najkakovostnejše rešitve.

Z uporabo naprednih programov računalniškega programiranja in z dolgoletnimi izkušnjami pri opremi telovadnih prostorov, ob upoštevanju vseh vaših želja in zahtev, bomo skupaj zagotovo našli najboljšo rešitev za vaš prostor.

slajderO NAMA1

TECHNOGYM

Že zadnjih 30 let je Technogym vodilni proizvajalec najkakovostnejše in oblikovalsko dovršene fitnes opreme za domačo uporabo, fitnes in SPA centre, rehabilitacijske centre ter profesionalne športne lokacije. Danes Technogym zaposljuje več kot 2000 ljudi s štirinajstimi uradi v Evropi, ZDA, Aziji, na Bližnjem Vzhodu in v Avstraliji. Technogym oprema je prisotna v več kot petinšestdeset tisočih SPA centrih in več kot sto tisočih zasebnih objektih, kot tudi v mnogih korporativnih športnih dvoranah po vsem svetu.

Mnogi vrhunski športniki na pripravah za tekmovanja uporabljajo naprave Technogym. Še nedavno je Technogym sodeloval z najboljšimi timi Formule 1 Ferrari in McLaren. Številni vrhunski športni centri so opremljeni z napravami Technogym (Juventus, Inter Milan, A.C. Milan, Ajax, Real Madrid, Paris Saint- Germain FC in Chelsea F.C.). Technogym je bil uradni dobavitelj fitnes naprav na zadnjih 6 olimpijskih igrah (Sidney 2000, Athene 2004, Torino 2006, Peking 2008, London 2012, svetovno prvenstvo v nogometu leta 2014

Technogym je oficijelni dobavljač sprava za vežbanje na poslednjih 6 Olimpijskih igara (Sidnej 2000, Atina 2004, Torino 2006, Peking 2008, London 2012 i Rio 2016).

www.technogym.com

slajderO NAMA2

PAVIGYM

Dejavnost podjetja ProWellness d.o.o. je tudi uvoz in distribucija najkakovostnejših talnih oblog za telovadnice in športne objekte – Pavigym. Talne obloge Pavigym so zastopane v vseh večjih svetovnih športnih centrih, klubih, hotelih, kot tudi v zasebnih objektih.

Osnovno vodilo blagovne znamke Pavigym je “Ultimate Fitness Experience”, z željo zmanjšanja fizične neaktivnosti na globalnem nivoju. Izdelki Pavigym so namenjeni uporabnikom vseh starostnih obdobij in vseh nivojev fizične pripraljenosti.

 

www.pavigym.com